Utilitatea gadgeturilor la job

Fie ca lucreaza la birou sau acasa, oamenii trebuie sa se bucure de tot confortul organizarii eficiente iar acest lucru este posibil numai prin utilizarea gadgeturilor potrivite. Spre exemplu, cum ar arata biroul unui traducator sau al unui contabil fara un laptop sau fara o imprimanta?

Cat de bine s-ar descurca un broker de asigurari fara o tableta pe care sa o poata purta oriunde merge si cum ar mai ajunge taximetristii la destinatie fara un GPS bun? Gadgeturile sunt folositoare atat la locul de munca dar si acasa, iar utilitatea lor poate fi observata din rezultate.

Cele mai importante gadgeturi de birou

– Laptopul nu ar trebui sa lipseasca din niciun birou. Pe laptop se pot verifica e-mailurile noi, se poate mentine o legatura, fie ea si virtuala cu clientii si se pot realiza proiecte, prezentari si alte documente importante pentru buna desfasurare a activitatii la locul de mmunca.

– Telefonul mobil smart este un alt dispozitiv foarte important mai ales pentru cei care lucreaza cu oamenii si iau contact cu clienti, furnizori, colaboratori, angajati.

– Imprimanta sau multifunctionala reprezinta un accesoriu IT foarte important care, o data achizitionat, poate fi utilizat pentru a scoate cele mai importante documente sau fotografii pe hartie.

– Tableta este un alt gadget util pentru cei care lucreaza si in deplasari sau se intalnesc in oras in puncte bine stabilite cu diferiti clienti, pentru cei care lucreaza peste program, pentru cei care vor sa raspunda in mod prompt anunturilor facute in mediul online, fiind un dispozitiv cu o portabilitate mai buna decat cea a laptopului si cu o utilitate mai mare decat cea a telefonului smart.

– Pe langa aceste gadgeturi, au aparut tot felul de mici dispozitive menite sa faca viata la birou mai usoara, spre exemplu lampa care anunta utilizatorul cand primeste un mesaj sau un e-mail nou, suportul de cana pe care se pot scrie si sterge notite sau un hub de cabluri USB.

Related Posts

Lasă un răspuns

© 2022 Ana Blog - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress