Splendoarea micilor țări ale Europei

Europa este un continent minunat, consituit din tari minunate, unele mai spectaculoase ca celelalte. Si totusi, unele dintre ele sunt inca necunoscute turistilor din lumea intreaga. Iata deci care sunt micile tari ale Europei care merita sa fie descoperite.

Malta. Malta este o adevarata bijuterie a Mediteranei, o mica insula in deriva intre Italia si Africa de Nord. Cu templele sale antice si numeroasele situri clasate in patrimoniul Mondial Unesco, Malta este un loc cu superbe plaje si cu cea mai primitoare populatie.

Andorra. Principatul Andorrei are statiuni de schi, munti inalti si parcuri nationale intacte. Te poti plimba cu Bicicleta de-a lungul numeroaselor sale lacuri si sa descoperi o multime de comori naturale.

Saint -Marin. La fel ca si Andorra, Saint- Marin este un micro-stat care se afla pe peninsula italiana. Este a treia tara cea mai mica din lume. In capitala cu acelasi nume, vei gasi muzee originale, dar si expozitii militare pasionante. Arhitectura sa medievala este pur si simplu sublima.

Vatican. Este vorba despre cea mai mica tara din lume. Dar este si cea mai frumoasa destinatie pentru exploratorii curiosi.

Luxemburg. Este o alta destinatie foarte frumoasa de descoperit. Capitala cu acelasi nume poseda un magnific centru. Are si palate, rauri sinuoase, castele foarte vechi si o multime de alte lucruri interesante de descoperit.

Liechtenstein. Este a sasea cea mai mica tara din lume si nici macar nu are aeroport. Dar este un loc luxos care merita sa fie descoperit. Seamana cu un film de epoca, cu castele din secolul XII si cu cea mai colorata cultura culinara.

Muntenegru. Este o tara aflata in apropiere de Croatia cu o multime de activitati uimitoare. Are cele mai magnifice plaje si peisaje de la tara uimitoare. Pentru o experienta cu adevarat unica trebuie sa te plimbi cu vaporul pe apele sale cristaline.

Slovenia. Este o destinatie cu cele mai frumoase castele in varf de munte si cu cele mai fermecatoare cafenele si restaurante.

Related Posts

Lasă un răspuns

© 2022 Ana Blog - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress