Avantajele unei vacanțe (ultra) all inclusive

Pana nu demult, conceptul de all inclusive sau ultra all inclusive era considerat mai mult un moft sau se adresa familiilor cu multi copii, care doreau sa aiba incluse in bilet toate serviciile si acces la toate beneficiile, fara ca macar sa iasa din resort.

In timp, toata lumea vrea o vacanta all inclusive, indiferent de varsta sau de situatia din familie. Majoritatea hotelurilor si resorturilor pun la dispozitia clientilor servicii all inclusive iar rezultatele sunt spectaculoase.

Ce inseamna de fapt all inclusive? Hotelurile ce cazeaza turistii in acest sistem pun la dispozitia lor mic dejun, pranz, cina, bauturi alcoolice si non alcoolice, ceai, cafea, gustari, posibilitati de joaca pentru copii, activitati sportive pentru adulti, sali de fitness, aerobic, sauna, discoteca, club pentru copii, servicii de masaj, jacuzzi, baby sitting, coafor, internet café si unele hoteluri merg pana la serviciile rent a car.

Pachetele turistice all inclusive sunt destinate si copiilor care au discounturi semnificative, care se pot juca in voie, care pot inota in piscina, pot servi masa la bufetul pentru copii sau care pot fi lasati sub supravegherea personalului specializat cat timp parintii merg la plimbare.

Un motiv pentru a apela la serviciile all inclusive ale unui hotel reprezinta faptul ca nimeni nu mai trebuie sa isi faca griji in privinta banilor cheltuiti pe hrana sau pe unele activitati recreative.

Cele mai solicitate hoteluri si resorturi cu servicii all inclusive si ultra all inclusive de catre turistii romani sunt Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru, Spania, Croatia sau chiar Tunisia, in functie de bugetul pe care fiecare familie il poate opta.

Mai mult decat atat, si resorturile din zona montana ofera servicii all inclusive turistilor care merg la schi sau sa se bucure de diferite sporturi de iarna. All inclusive inseamna mai putini bani cheltuiti pe servicii, mai putine griji, mai multa distractie pentru tineri dar si pentru adulti, mancare buna, bautura la discretie si alte servicii importante in scop recreativ incluse.

Related Posts

Lasă un răspuns

© 2022 Ana Blog - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress